Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Bli bedre kjent med Nicolay!

Nicolay på Svalbard

Nicolay Bjørkdahl Holt er 25 år gammel, kommer direkte fra Skedsmokorset, og bor nå på feil Frogner som enkelte kaller det.

Google-spesialisten Nicolay

Nicolay startet karrieren med grafisk design og valgte retningen Medier og kommunikasjon på videregående skole. Han startet å jobbe i Evolve samtidig som han gikk nettstudier ved Noroff, og har nå vært en del av Evolve i snart 3 år.

– I Evolve jobber jeg hovedsakelig med søkemotormarkedsføring, spesielt markedsføring på Google. Jobben går i praksis ut på å sette opp annonser og annonsekontoer på alt Google tilbyr i plattformen, søkeannonser, displayannonsernettsider, YouTube og shopping annonser for nettbutikker og liknende.

Nicolay forteller videre at alle på avdelingen jobber sammen om prosjektene, og det er slik de får de ulike synspunktene og nye innspill når de jobber sammen. De har egne hovedområder, men henter kompetanse fra hverandre der dette kan komme kunden til gode.

Kunsten å være kreativ

Når vi snakker med Nicolay om de viktigste egenskapene han har tatt med seg ut i arbeidslivet er han klar på to egenskaper.

– Kreativitet og viljestyrke. Kreativiteten har alltid vært viktig for meg, jeg har drevet med ulike typer kunst, og den hjelper meg med å se nye løsninger der jeg tidligere kanskje har gått meg fast i et spor. Viljestyrken gir meg gjennomføringsevnen, slik at det jeg bestemmer meg for å gjennomføre, det blir gjort.

Egenskaper som kreativitet og viljestyrke er ikke bare egenskaper som kommer Nicolay til gode, men også hans kollegaer og kunder.

På fritiden er Nicolay opptatt av natur og friluft.

– Jeg er så heldig at jeg har en hobby som kun krever at jeg går ut av døren. Jeg elsker å være i naturen og jeg er utrolig glad i å fiske, og bruker så mye tid jeg kan med fiskestangen i hånden. Jeg er så mye som mulig ute, eller i allefall så mye som samboeren min tillater, legger han til med et spøkefullt smil og kikker seg raskt over skulderen.

Nicolay på fisketur

 

Iskald drikke, god mat og godt selskap

Han fortsetter med å nevne tre ting han ikke kan gå en arbeidsdag uten, og dette blir en utfordring for han. Til slutt ender han opp med tre grunnleggende trivselsfaktorer.

– Vel, jeg må ha iskald cola, egg til lunsj og ikke minst mine smilende kollegaer.

Videre kommer vi inn på trivsel på jobb, og utover de tre tingene som ble nevnt over, er det spesielt to ting som gjør at Nicolay trives på jobb.

– Jeg må jo si at jeg trives med å se gode resultater fra kunder, ut i fra den jobben man har gjort. Det er alltid stas å vite at man har lykkes i noe. I de aller fleste tilfeller er jo dette en laginnsats, ikke bare en selv, for jeg har jo virkelig verdens beste kollegaer.

Som han selv påpeker har han sagt denne frasen før, men mener nå at han har nådd toppen på kvalitet i kollegaer og arbeidsmiljø.

Teamarbeid gir et godt bilde av bedriften

Videre er vi nysgjerrige på hvilket bilde Nicolay ønsker at kundene skal sitte igjen med av han etter endt samarbeid.

– Jeg ønsker jo det at de skal sitte igjen med et positivt bilde av Evolve, og at vi har hjulpet både med synlighet og resultater i positiv forstand, for deres bedrift. Det er veldig sjeldent at det er en individuell prestasjon, vi jobber jo sammen som et team.

Gode resultater og økt synlighet er en suksessoppskrift, og noe vi håper alle kundene til Evolve føler på etter et samarbeid med oss. Det er også viktig å være åpen for forbedring og vekst både personlig og profesjonelt. Nicolay er åpen for at det er områder han ønsker å bli enda bedre på.

– Det er alltid forbedringspotensiale, og jeg ønsker å bli enda mer kreativ når det kommer til tekst og grafisk, gjennom å finne inspirasjon hos andre dyktige mennesker og jobbe hardt.

Bedre sent enn aldri?

En liten funfact som Nicolay serverer oss helt på tampen er en god blanding av morsom og litt flau.

– Når jeg var yngre drev jeg med langrenn. Jeg var med på enkelte renn, og den ene gangen gikk jeg faktisk så seint at når jeg endelig kom i mål var det for sent å få tildelt deltakermedaljen min fordi alle var på vei hjem.

Til tross for en nokså skuffende karriere innenfor langrenn, har han en svært lovende karriere i Evolve. Noe av grunnen til den gode arbeidsmoralen han har i dag, takker han sin aller første sjef for.

– Når jeg fikk min første jobb, klipte jeg gress. Etter første klippen fikk jeg beskjed om at det jeg hadde gjort ikke var bra nok, og da kom han med linjen “om du ikke har tenkt til å gjøre det ordentlig, kan du la være å gjøre det i det hele tatt”. Den lever jeg etter enda.

Bli også bedre kjent med Nicolay sin kollega Marita her!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ønsker du å lære mer?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.

Les også: