Tekstforfatter og innholdsproduksjon
til dine prosjekter!

Evolve Communication vokser og søker deg som vil like å jobbe i et kreativt gründer miljø med innovativt engasjement og stor takhøyde. Sammen med selskapene WeTell og Weinvent er vi 12 ansatte som leverer et fullverdig konsept innen digital markedsføring for våre kunder. Og her kommer du inn i bildet!

Som markedskoordinator hos oss vil du jobbe som et bindeledd mellom produksjonsteamet, våre rådgivere og kunder. Her vil du spille en sentral og viktig rolle i den innholdsrike arbeidshverdagen vi møter. Med utstrakt støtte, en positiv væremåte og sterke egenskaper innen samarbeid og planmessighet, vil du bidra til å styrke vårt kvalitetsarbeid.

Hva vil du gjøre hos oss?

Som vår markedskoordinator vil du sikre god onboarding av våre kunder, innhente markedsmateriell og nødvendig informasjon. På den måten vil du være sentral i vårt arbeid med å sikre en god kundeopplevelse, et høyt kvalitetsnivå og gode kunderelasjoner. Videre vil du ha ansvar for at all informasjon og materiell blir administrert på beste måte i våre interne systemer. Du blir involvert i hele organisasjonen og vil delta på møter med salg og produksjon, for planlegging og oppfølging rundt kunder, kampanjer og rapportering. Da stillingen er nyopprettet vil du også kunne bidra til å påvirke og forme din arbeidshverdag.

Hva ønsker vi at du tar med deg?

Kompetanse er viktig for å forstå våre prosesser og tjenester. Vi ser derfor etter deg som har en fullført utdannelse innen markedsføring og gjerne erfaring fra vårt fagfelt. Stor interesse for digital markedsføring håper vi også at du deler med oss. Videre har du helt klart evnen til å håndtere flere parallelle oppgaver og beholde roen i hektiske perioder. Vi jobber i flere systemer og god teknisk kompetanse sammen med struktur er gull verdt i denne rollen. Du vil selvfølgelig få tid til å bli kjent med oss, våre prosesser og systemer. For å lykkes hos oss, og i denne stillingen, er gode samarbeidsevner, høy grad av fleksibilitet og selvstendighet avgjørende. Utover det ser vi etter deg som bidrar til et godt arbeidsmiljø og trives i et klima som verdsetter godt humør, kollegial støtte og humor.

Hvorfor skal du søke hos oss?

Du vil jobbe med kunder i alle bransjer og som oss, alltid ha noe å strekke deg etter. Du vil få innflytelse – vi er et selskap i vekst og er opptatt av at alle skal kunne påvirke «veien videre». Vi jobber med ambisiøse kunder som ønsker mer enn kun synlighet på nett. Kompetanse, kvalitet og innovasjon står høyt hos oss, noe som gjenspeiles i våre referanser og langvarige kundeforhold. Vi liker også å ha det gøy sammen og hos oss finner du helt klart et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Du vil inngå i et selskap med kompetente og engasjerte kollegaer som inviterer til faglige diskusjoner, samt en bordtenniskamp i ny og ne. Og utenom pandemi og nedstengning er vi også glad i å dra på turer sammen.

Hvem er vi?

Evolve Communication startet opp i august 2014, med mål om å hjelpe bedrifter å lykkes med markedsføring i digitale og sosiale medier. Vi har rundt 120 kunder og omsatte for 30 millioner i 2019. Våre ansatte har spesialisering innen rådgivning og analyse, SEM, sosiale medier, innholdsproduksjon og webutvikling. Normalt sett holder vi til i våre nyoppussede lokaler på Ensjø, men ser ikke så mye til kontoret nå om dagen. Fint er det da at vi alle er godt fortrolig med Google Meet, Zoom ol. Her er vi på den ene siden formelle og faglige, og på den andre siden uformelle og sosiale.

Og forresten: I tillegg til å søke etter deg ser vi også etter en tekstforfatter/innholdsproduksjon og en performance marketing specialist. Har du noen i tankene så er det fritt fram for deling.

Interessert i å jobbe med oss?

For å bli vurdert for stillingen søker du via finn.no, legger ved CV og en kort tekst om hvorfor Evolve er rett sted for deg og hvorfor du er rett for oss.
Utvelgelsesprosessen skjer fortløpende og prosessen inkluderer relevante evne- og personlighetstester for stillingen.
For spørsmål om stillingen ta kontakt med vår konsulent:
Anette Holthe
Senior rekrutteringsrådgiver og daglig leder i Hcruit.
t. +47 416 61 481
e. anette@hcruit.no

Vi ser frem til å høre fra deg!