Tekstforfatter / Innholdsprodusent

Har du evnen til å forstå kundens behov, er opptatt av godt språk og engasjerende innhold?

For Evolve Communications nye satsning innen innholdsmarkedsføring, WeTell AS, ser vi nå etter deg med utstrakt kompetanse og interesse innen produksjon og formidling av godt innhold til digitale kanaler. Vår målsetting er å løfte våre kunder, og vi vet at riktig innhold, til rett tid og i riktig kontekst, kan ha en enorm effekt. Dette gjør vi ved å skape helhetlige kundeopplevelser på nett – gjennom inspirerende innhold og engasjerende historier.

WeTell har tette bånd til Evolve Communication og webutviklerne i Weinvent, og deler kompetanse på tvers av selskapene. Dette gir oss muligheten til å fokusere på det vi gjør best – innhold og SEO – og samtidig tilby kundene våre en fullverdig leveranse innen digital markedsføring. WeTell vokser og søker nå deg som kan skrive godt innhold og bidra til optimalisert og målrettet tekstproduksjon. Gjennom kvalitetssikker rådgivning, SEO, innholdsstrategi og innholdsproduksjon skal vi hjelpe kundene våre med å styrke og utvikle sin merkevare.

Hva vil du gjøre hos oss?

Hos oss vil du jobbe selvstendig og i team. Du blir en sentral fagspesialist i planleggingsmøter, kundeintervjuer og oppfølging. Du har ansvar for og eierskap til dine prosjekter, og følger prosessen hele veien. Den essensielle delen av arbeidet med å avdekke og forstå kundens behov legger fundamentet for utarbeidelsen av en handlingsplan. Denne baseres på virksomhetens markedsplaner, kommunikasjonsstrategi og fastsatte mål. Deretter starter “i bobla”-arbeidet hvor du skal skrive gode tekster som treffer og engasjerer kundenes målgruppe. Videre sikrer du distribusjonen av innholdet til våre kunders hjemmesider, nyhetsbrev og de aktuelle SOME kanalene. Vår tilnærming til innholdsproduksjon er forankret i et godt språk, kreativitet og historier som engasjerer målgruppen, men også analyse, strategi og søkemotoroptimalisering. Slik vi ser det hjelper det lite å fortelle en god historie dersom ingen hører den, og SEO er nøkkelen til å nå ut til riktig publikum!

Hva ønsker vi at du tar med deg?

I bunnen er du utdannet innen kommunikasjon eller markedsføring, eksempelvis journalistikk, digital markedsføring eller relaterte retninger. Relevant arbeidserfaring og flere imponerende tekster finner vi når vi ser til din CV og i din portefølje. Med god forretningsforståelse har du grunnlag for å sette deg inn i ulike bedrifters komplekse virksomhet og behov. Utover din absolutte styrke, formidling av budskap gjennom tekst, er også SEO-tankegangen godt forankret i ditt verk. Erfaring med SEO-verktøy (Ahrefs, SEMrush etc.) og evnen til å finne og analysere søkeord for innholdsproduksjon er heller ikke ukjent for deg. Har du i tillegg erfaring med nyhetsbrevløsninger, og verktøy som analytics og varmekart (Mouseflow, Crazy Egg, Hotjar etc.) vekker du helt klart vår interesse.

I tillegg til din faglige ekspertise tror vi også du har den rette motivasjonen og de personlige egenskapene som vil gjøre at du lykkes hos oss!
I en bransje under stadig utvikling, med kunder som har høy endringstakt, kreves det at man er nysgjerrig og aktivt søker ny kunnskap. Stor interesse for teknologi og digital markedsføring håper vi også at du deler med oss. Du har selvfølgelig god formidlingsevne, er kritisk og har detaljene i orden. I stillingen vil du jobbe tett med produksjonsteamet, våre rådgivere og kunder, og det er derfor viktig at du har gode samarbeidsevner. I tillegg er du veloverveid i besluttningstaking, systematisk og selvstendig i din arbeidsform. Utover dette ser vi etter deg som bidrar til et godt arbeidsmiljø og trives i et klima som verdsetter godt humør, kollegial støtte og humor.

Hvem er vi og hva kan vil tilby deg?

Vi er et ungt selskap i rask vekst, med ambisjoner om ytterligere utvidelse. Dette byr på spennende utviklingsmuligheter. Vi er opptatt av kompetansedeling og kontinuerlig utvikling av våre tjenester. Vi samarbeider med ambisiøse selskaper som dekker flere bransjer. Totalt gir dette oss et enormt produkt- og tjenestesortiment å jobbe med, og innholdet som produseres krever derfor stor variasjon. Vi håper dette trigger deg!

Ved siden av å jobbe målrettet, sørge for effektiv og kvalitetssikker leveranse for våre kunder liker vi også å ha det gøy. Hos oss finner du et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Du vil inngå i et selskap med kompetente og engasjerte kollegaer som inviterer til faglige diskusjoner, samt en bordtenniskamp i ny og ne. Normalt sett holder vi til i våre nyoppussede lokaler på Ensjø, men ser ikke så mye til kontoret nå om dagen. Fint er det da, at vi alle er godt fortrolig med Google Meet, Zoom ol. Her er vi på den ene siden formelle og faglige, og på den andre siden uformelle og sosiale. Og utenom pandemi og nedstengning er vi også glad i å dra på turer sammen.

Og forresten: I tillegg til å søke etter deg ser vi også etter en markedskoordinator og en performance marketing specialist. Har du noen i tankene så er det fritt fram for deling!

Interessert i å jobbe med oss?

For å bli vurdert for stillingen søker du via finn.no, legger ved CV og en kort tekst om hvorfor WeTell er rett sted for deg og hvorfor du er rett for oss.
Utvelgelsesprosessen skjer fortløpende og prosessen inkluderer relevante evne- og personlighetstester for stillingen.

For spørsmål om stillingen ta kontakt med vår konsulent:
Anette Holthe
Senior rekrutteringsrådgiver og daglig leder i Hcruit.
t. +47 416 61 481
e. anette@hcruit.no

Vi ser frem til å høre fra deg!