2020 et år skrevet i historiebøkene!

2020 et år for historiebøkene

Hvem er jeg etter 2020?

Det å bruke ord som sprøtt når vi snakker om 2020, blir som å sammenligne “The Rock” filmer med dokumentarer. Sett tilbake har COVID-19 virkelig satt sine spor rundt i verden, millioner av mennesker har vært etterlatt i isolasjon, millioner har mistet livet, og det økonomiske systemet er i overlevelsesmodus og noen steder helt ødelagt.

Denne situasjonen har gjort meg sjeleglad for å bo i Norge, glad for å drive bedrift i Norge, glad for lave smittetall og glad for det norske samholdet vi har fått kjenne på. Hvem er jeg? Det finner du ut litt senere i innlegget.

Når vi ser et lite stykke utenfor vårt fantastiske land, har det vært alt fra politisk “uro”, for å bruke milde begreper til økonomiske kollapser og økt kriminalitet.

Selv om det tilsynelatende har satt større konsekvenser i andre land enn vårt eget akkurat nå, har vi virkelig fått kjenne på pandemien selv. Vi har vært i isolasjon, og flere av oss har fått økonomiske konsekvenser. Mange har kanskje også følt seg utbrente eller kjent på lysten etter å gi opp.

Selv for alt dette, klarer jeg ikke annet enn å sitte igjen med en stolthetsfølelse. Jeg er stolt over utholdenheten så mange har demonstrert. Stolt over de som har brettet opp armene for alle i sin omgangskrets. Jeg er stolt over sjansene personer i vårt langstrakte land har tatt. Jeg er stolt over hver bidige nye bedrift som har dukket opp. Jeg er stolt! Jeg er stolt av dere og jeg er stolt over meg selv.

Jeg gjenoppdaget mitt eget mål i 2020!

Med denne introduksjonen får jeg 2020 til å høres barbarisk ut, men var det egentlig så ille?
Det har kanskje aldri vært så mange muligheter til å lære, vokse og oppdage. Vi hører mye om at motgang skaper nye markeder og oppfinnelser, men det skaper også noe som sjelden snakkes om. Det styrker eksisterende markeder. Kanskje ikke akkurat når det skjer, men all erfaring tilsier at veldig mange av markedene blomstrer til igjen.

Akkurat når vi står i det, får vi vist frem hva vi virkelig er i stand til. Jeg skal stå med hodet hevet og vise profesjonalitet. Jeg skal utvikle meg og jeg er utrolig takknemlig for alle utfordringene jeg har fått i 2020.

Jeg har taklet utfordringene på strak arm, jeg har laget digitale treningssentre og skapt rekordår til flere bedrifter i 2020. Jeg har stått rakrygget og snudd meg kjapt når jeg måtte.

2020 var året jeg gjenoppdaget mitt mål og jeg skal etterleve det. Jeg skal være den mest profesjonelle i min bransje og kundene mine skal oppleve meg som det.

Jeg har hatt en herlig gjeng å lene meg på, en gjeng som har holdt meg godt i livet, en gjeng som har strebet etter at jeg virkelig skal lykkes. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg har blitt kjent med hver og en av de.

Både folkene mine og jeg fikk oss en liten smell i mars måned, men vi har med tiden forvandlet svakheter til styrker og stått like støtt i 2020 som i 2019.

Jeg følte på at lagånden sank litt i mars og at alle rundt meg var litt forvirret, men før jeg forventet det selv, var alle fylt med pågangsmot og jobbet i et tempo, det var bare så vidt jeg hang med. Flaks at jeg er tilpasningsdyktig.

Jeg holdt igjen litt, for jeg lever for å levere kvalitet. Det er det jeg defineres med og det er det jeg er. Jeg er kvalitet! Jeg tvingte alle rundt meg til å jobbe med interne og eksterne prosesser. Når mitt navn skal stå på noe, så skal det være perfeksjon.

Mange tror at jeg leverer betalte annonser, merkevarebygging, nettsider eller SEO, men det jeg faktisk leverer er en bedre kundeopplevelse. Jeg leverer kvalitet. Ja jeg tar beslutninger basert på data og jeg er veldig opptatt av at mine kunder skal vokse, men det skal leveres med et kvalitetsstempel.

Det jeg har lært. Den beste investeringen jeg noen gang har gjort: Folkene mine.
Den kvaliteten jeg leverer ut til kunden min, gjenspeiles direkte av de.

For meg, er det folkene mine som betyr aller mest. Det er de som har med godt humør på jobben og det er de som slenger en spøk ved kaffemaskinen. Det er det som gjør at jeg smiler i mitt stille sinn. Samtidig tenker jeg på å finne flere flinke mennesker til folkene mine.

En ny dag i morgen

Det har vært et lærerikt år! Jeg har funnet ut at jeg skal vise meg litt mer frem også. Det er noe folkene mine fortjener nå. De har holdt meg i gang siden 2014, de har investert penger, tid og kjærlighet i meg. Nå skal jeg virkelig gi tilbake.

Jeg skal sørge for at alle folkene mine har alle ressurser som trengs, jeg skal sørge for at de får muligheter og opplæring. Jeg skal gjøre alle rundt meg bedre, jeg skal gjøre kundene mine bedre. Jeg forplikter meg til å bli den mest profesjonelle i Norge.

Hvem er jeg? Jeg er Evolve Communication AS, jeg er en bedriftskultur og en personlighet som er helt unik. Jeg har en visjonen om å bli det mest profesjonelle mediebyrået i Norge!

Ønsker du å lære mer?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.

Les også: