Bli bedre kjent med Susanne!

Susanne Karin Lundblad er et av våre nyeste tilskudd, og vår helt egen Webutvikler! Med sin unike kunnskap innen webdesign og utvikling, ser vi frem til å bli enda bedre kjent med denne sprudlende og herlige jenta i tiden fremover. Vi starter her med å gi deg et lite innblikk i hva du kan forvente dersom du er så heldig å få jobbe med Susanne!.

Cheerleaderen fra Drøbak

For 31 år siden kom det ei tulle til verden i Drøbak, som både skulle utvikle seg til å bli en faglig sterk webdesigner og utvikler, og en sterk og stødig cheerleader som representerer selveste Norge både i inn- og utland. Hun heter Susanne, og har nå endelig kommet inn i Evolve-familien. 

Fra før har hun både en spennende utdannelse og en variert arbeidserfaring med seg på lasset. 

– Jeg studerte ved Høyskolen i Kristiania her i Oslo, der tok en grad i interaksjonsdesign. Deretter jobbet jeg 7 år i Bakken & Bæck som front-end utvikler. Her fikk jeg med meg masse spennende erfaring som jeg gleder meg til å dra god nytte av i Evolve! 

Hun stoppet ikke der, og i det vi nå begynner å forstå at er ekte Susanne-stil, økte hun kompetansen og kunnskapen sin ytterligere innen webdesign, sosiale medier, markedsføring og front-end utvikling, ved å jobbe i 123Apotek og 123Helsekost. 

– I tillegg til dette startet jeg mitt eget lille firma der jeg jobber med å levere treningsklær, spesielt tilpasset utøvere innen cheerleading. Jeg leverer ofte klær med logoen til klubben eller laget, slik at de har treningstøy i god kvalitet som også er med og bygger lagånd. 

Susanne er en skikkelig stå-på-jente, noe som kommer til å komme alle hennes kunder og kollegaer til gode i lang tid fremover. 

En komplett pakke på web

Selv om Susanne er helt flunkendes ny i Evolve, er det ikke uten grunn at vi hanket henne inn. Allerede etter kun en liten uke som ansatt, begynner hun å komme seg på plass på i den nye arbeidshverdagen. 

– I dag er jeg ansatt i Evolve som Webutvikler og designer. Dette innebærer at jeg jobber med både utvikling og design av helt nye nettsider, men også redesign for kunder som kun ønsker en oppgradering av den eksisterende nettsiden. 

Som alle sine nye kollegaer, har også Susanne svært mange gode egenskaper. Både de som gjør at hun fra dag en skled rett inn i miljøet som en positiv og kreativ ressurs, men også som gjør at hun ser verdiene av nettopp det å være et godt og solid team. 

– Jeg har jo jobbet mye med mennesker, blant annet gjennom å være trener for seniorlaget i cheerleading i fem år. Det har vist meg hvor viktig det er å spille hverandre gode, både på og utenfor arbeidsplassen. Ingen team er bedre enn det svakeste ledd, og hvis alle spiller hverandre gode er det få svake ledd til slutt. 

I tillegg må vi jo igjen trekke frem at hun driver sitt eget sitt eget selskap, noe som vitner om gode organisatoriske egenskaper, kreativitet og initiativ. Alle disse egenskapene er ting vi gleder oss til å dra nytte av i Evolve. 

Aktiv idrettsutøver og hundeelsker

Susanne er ikke bare en rakett når det kommer til webutvikling og design. Hun konkurrerer også på landslaget i cheerleading, og trener stort sett hver eneste dag sammen med laget sitt Viqueens Spirit. Her har vi et godt eksempel på en hobby som ble en livsstil!

– Jeg startet på cheerleading da jeg var 23 år gammel, så relativt sent. Heldigvis kjente jeg raskt at dette var idretten for meg! Nå har jeg tilhørt litt forskjellige lag med stadig høyere nivå, og har også representert Norge i VM med landslaget flere ganger. 

I tillegg til å drive aktivt med en idrett som krever både styrke, koordinasjon og engasjement, har hun også en liten heiagjeng hjemme. Lille Lilo på snart 4 år er en blanding av Bichon Havanais og Papillon, og forhåpentligvis snart en del av den stadig voksende hundeklubben på kontoret på Ensjø. 

Når vi spør Susanne om hva hun rett og slett ikke kan gå en arbeidsdag uten, kom svaret ganske raskt, og var i ganske lik sjanger som mange av hennes nye kollegaer. 

– Kaffe, mat og Mac! Uten dette går ikke arbeidsdagen rundt for meg, og derfor er det veldig fint å komme inn i en gruppe mennesker der det er flere enn meg som er ofte bortom kaffemaskinen. 

Det er nettopp denne gruppen med det Susanne selv beskriver som utrolig hyggelige og interessante kollegaer hun trives aller best med på jobb. Hun forteller at alle har tatt henne imot med åpne armer, og at miljøet på arbeidsplassen er helt unikt, noe vi faktisk er helt enige i, og jobber daglig for å ivareta. 

Ønsker å skape verdi gjennom et brennende engasjement

Det er ikke bare på idrettsarenaen Susanne viser sitt sterke engasjement for menneskene rundt seg. Det hun ønsker at sine kunder skal sitte igjen med etter å ha jobbet med henne er nemlig akkurat dette. At hun er engasjert og leverer gode produkter som kundene er godt fornøyd med. 

– Fremover gleder jeg meg veldig til å jobbe enda mer med direkte kontakt med kundene. I tillegg blir det kjempespennende å få jobbe mer med webdesign, som er noe jeg virkelig interesserer meg for. I Evolve blir jeg også inkludert i hele kundeprosessen fra onboarding til levering av ferdig produkt, noe jeg er veldig spent på. 

Da vi spurte Susanne om hun avslutningsvis hadde en morsom liten funfact om seg selv, innfridde hun så absolutt! Som vi tidligere har nevnt er Susanne på landslaget i cheerleading, men det vi ikke har fortalt er den vanvittige prestasjonen hun sammen med laget sitt klarte å levere. 

– I april var jeg i Orlando i USA og konkurrerte i klubb-VM i cheerleading sammen med klubblaget mitt, og vi endte på en meget respektabel 2 plass. Det var utrolig gøy, men for å nevne noe som ikke har med cheerleading å gjøre, så har jeg faktisk også lappen på motorsykkel! 

Vi gleder oss til å jobbe videre med Susanne, og bli enda bedre kjent med henne i tiden som kommer. Velkommen til oss i Evolve!

Ønsker du å lære mer?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.

Les også: