Om oss

Evolve Communication er et lite og slagkraftig digitalt byrå. Siden 2014 har vi hjulpet små og store bedrifter over hele landet med å skape kostnadseffektiv trafikk, rettet mot publikum de er interessert i. Vårt hovedfokus er å konvertere denne trafikken, slik at vi kan nå våre kunders målsetninger.

Hvordan jobber vi

kommunikasjon_med_kunde

Fase 1 – Strategi

Hva skal vi oppnå? Enten det er en kampanje, aktiviteter via sosiale medier eller en ny nettside, så skal alt forankres i et mål. Dette gir fokus og mulighet til å måle fremgang. Resultatet av en workshop settes i en plan som gir handlingen et bedre utgangspunkt for økt effektivitet og relevans.

gjennomforingsevne_illustrasjon

Fase 2 – Gjennomføring & optimalisering

Vi setter opp kampanjer i ulike annonsesystemer, med fokus på konverteringsmål og  konverteringsverdier. Med effektiv håndtering og relevante kanaler, unngår vi feil bruk av budsjettet. Den digitale markedssføringen gir oss mulighet til å gjøre optimalisering i sanntid og endre kampanjer underveis. Ved å følge med på trafikkdata og resultatene, vil vi kontinuerlig kunne endre kampanjen fra start til slutt, og dermed oppnå bedre resultater.

research_illustrasjon

Fase 3 – Analyse = Kunnskap

Digital markedsføring har åpnet opp en stor verden av muligheter. I motsetning til tradisjonell markedsføring, står målbarhet og resultater mer i fokus. En analyse av resultatene gir oss et svar på hvor godt vi har gjennomført en markedsaktivitet. Denne kunnskapen vil vi ta med som et viktig element i fremtidige tiltak. Ved å forstå grunnen til resultatene, vil vi hele tiden kunne starte fase 1 med et bedre utgangspunkt. Så gjør vi mer av det som fungerer – og mindre av det som ikke fungerer.

Back again

and again

and again