Sammen for økt engasjement på Jordal

I løpet av det siste 1,5 året har Evolve Communication hatt gleden av å samarbeide med Vålerenga Hockey for å øke interessen og engasjementet rundt laget og tiltrekke flere tilskuere til Jordal Amfi. 

Stadig økende tilskuertall

I en artikkel publisert på TV2 Sport, har det blitt diskutert gleden over økende tilskuertall på Jordal. Under åpningskampen denne sesongen var Vålerenga nær å selge ut arenaen – noe som viser et potensiale for ytterligere vekst. 

En av de mest gledelige aspektene av dette samarbeidet er den økte oppslutningen rundt Vålerenga Hockey og Jordal Amfi. Ved flere anledninger har Jordal Amfi vært utsolgt allerede før første seriekamp, og dette har vært en inspirerende utvikling som har fått både fans og oss i Evolve Communication til å juble.

Henriette fra Evolve Communication uttrykker sin glede:

 

«Det er utrolig givende å jobbe med Vålerenga. Sammen har vi oppnådd gode resultater, og det er flott å se at engasjementet øker blant publikum.»

 

Effektivt samarbeid og dedikerte ildsjeler

Samarbeidet mellom Evolve Communication og Vålerenga Hockey har vært preget av god kommunikasjon og felles målsettinger. Vi har jobbet sammen for å utvikle strategier som appellerer til fansen og styrker samhørigheten rundt laget.

I tillegg til Evolve Communication har de engasjerte ansatte og ildsjelene i Vålerenga Hockey spilt en betydelig rolle i dette samarbeidet. Deres dedikasjon til laget og innsatsen for å bygge opp interessen har vært uvurderlig for å oppnå de gode resultatene som vi nå ser.

Fremtiden ser lys ut

Selv om vi har oppnådd positive resultater så langt, er det klart at samarbeidet mellom Evolve Communication og Vålerenga Hockey vil fortsette å utvikle seg. Vi ser frem til å fortsette å styrke fanopplevelsen og øke engasjementet for laget.

Som interessen for hockey i Oslo fortsetter å vokse, er vi overbevist om at Vålerenga Hockey og Jordal Amfi vil fortsette å være et sentrum for denne entusiasmen. Dette er et bevis på hvordan dedikasjon og teamwork kan bidra til å bygge opp en lidenskapelig fanbase og skape en sterkere tilknytning til et lag.

Vi i Evolve Communication ser frem til å fortsette å dele mange flere hockey øyeblikk, og vil fortsette å jobbe hardt sammen med Vålerenga Hockey! 

Ta deg en tur på neste hockeykamp! Kjøp billetter her

Ønsker du å lære mer?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.

Les også: