Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Verdifullt påfyll fra Flyt Ledelse AS

påfyll med flyt ledelse

Tirsdag 10. mai fikk hele Evolve-familien besøk fra en av våre trofaste kunder og samarbeidspartnere, nemlig selveste Flyt Ledelse AS. I løpet av denne dagen gikk vi gjennom en bevisstgjøringsprosess på hvordan vi som kollegaer kan jobbe for å bli et enda sterkere team enn det vi er i dag.

Gjennom å bli bevisst på hvordan vi behandler menneskene rundt oss, og hvordan vi selv vil behandles, vil vi kunne levere enda bedre service til våre kunder. God service, gjennomsiktighet, ærlighet og åpenhet er verdier som vi i Evolve Communication og WeTell setter svært høyt.

For å sikre at vi leverer på disse punktene, er det derfor viktig at vi jevnlig får påfyll på gode verktøy som vi kan bruke for å bli bevisste på hvordan vi håndterer våre interaksjoner både med kollegaer og våre kjære kunder.

Heldige som vi er, har vi en fantastisk partner på organisasjonsutvikling, lederkompetanse og arbeidskultur i Flyt Ledelse AS. Denne dagen var det utrolig dyktige Rita Furan som møtte opp på kontoret. Hun guidet oss gjennom en dag fylt av masse nyttig informasjon, verdifulle diskusjoner, brainstorming og masse latter og god stemning.

Kvalitetskultur skaper et styrket team

Som et selskap i vekst har vi fokus på å skape en attraktiv arbeidsplass som er inkluderende og imøtekommende for både gamle og nye kollegaer. Dette krever at vi er gode på flere områder, både å lytte til hverandre, komme med konstruktive tilbakemeldinger, og å inspirere hverandre.

Det er mange måter å gjøre dette på, og takket være gode tips og triks fra Rita, kan vi nå skryte av å ha enda flere verktøy til å jobbe med akkurat dette. Vi satt nok alle igjen med mange aha-opplevelser etter denne bevisstgjøringen.

“Kultur spiser strategi til frokost” Flyt Ledelse AS

Det handler ikke om å finne opp hjulet på nytt, for er det noe vi er så heldige å ha på arbeidsplassen fra før er det trygge rammer, og et åpent sted for å uttrykke oss selv. Det handler om å optimalisere dette, for å skape enda mer rom for utvikling av oss som kollegaer.

Dyrk verdiskapende konflikter

Med ulike mennesker fra ulike bakgrunner, vil konflikter kunne oppstå. Forskjeller og mangfold på arbeidsplassen kan bidra til nye og spennende synsvinkler og perspektiver på utfordringer som dukker opp underveis. Dersom vi er bevisste på hva slags konflikter vi dyrker på arbeidsplassen, kan vi hente ut store verdier.

Det åpne miljøet og flate autoritetshierarkiet vårt gjør arbeidsplassen til en trygg plass å ytre meningene sine. Vi lager rom for å ha ulike oppfattelser og dette ble faktisk også bevist gjennom en anonym spørreundersøkelse som ble gjennomført i forkant av kurset.

Her ble det presentert en rekke spørsmål der vi skulle fastslå hvordan vi oppfattet ulike aspekter av kulturen vår, og resultatene ble presentert til oss mot slutten av kurset.

Blant spørsmålene fantes en rekke viktige punkter som dreide seg rundt områder som hvordan vi håndterer konflikt, om vi føler at vi blir hørt, at vi er flinke til å ta hensyn til hverandres meninger, hvordan vi samhandler på jobb og hva vi forventer av vår arbeidskultur for tiden fremover.

Jevnlig påfyll og fokus på menneskene

Som bedrift er vi opptatt av å ha fokus på nettopp menneskene som utgjør bedriften. Sammen skaper vi verdiene, og en avdeling fungerer utelukkende godt fordi samarbeidet med de andre avdelingene går sømløst.

Som en klok mann en gang sa, og hans datter har formidlet til oss ved en tidligere kompetansedag, så er det faktisk deg det kommer an på. Eller oss da. Vi i Evolve Communication og WeTell er aldri ferdig utlært, hverken på fagområdene våre, eller som medmennesker og kollegaer. Skal bedriften vokse, må vi lære oss å vokse med den.

Dette gjør vi ved å sette fokus på de viktige tingene, og hente inn eksperter på områder som organisasjonsutvikling og kulturutvikling. Verktøyene vi tar med oss fra denne dagen er ikke en kur som over natten gir en bedre kultur, men verktøy som gjør det lettere for oss når vi daglig jobber med kulturen vår.

Vi takker Flyt Ledelse og Rita for en fantastisk og lærerik dag, og kan varmt anbefale et slikt kurs til alle våre kunder og partnere!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ønsker du å lære mer?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.

Les også: