Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Bli kjent med Henriette!

Henriette

Henriette Engen er vår aller nyeste ressurs og startet for kun en liten måned siden.
På denne heller korte tiden har hun rukket å få et lite innblikk i den noe spesielle arbeidshverdagen hos oss i Evolve.
Hjemmekontor har blitt den nye normalen, men med både en ny liten katt og samboer har hun godt selskap på hjemmebane frem til vi igjen kan trekke sammen inn på de fine kontorene våre i Oslo.

Henriette stortrives i godt selskap

Det ble jo tidlig klart at det ville være visse utfordringer i forbindelse med det å være eneste høna i hanegjengen, men Henriette stortrives i godt selskap i Performance.

– Det er utrolig flinke folk, og det er høyt under taket både med humor og muligheten til å stille spørsmål dersom jeg lurer på noe. Det er en ganske festlig gjeng med utrolig god tone, noe som har gjort det enkelt for meg å skli inn i gjengen.

Henriette bor i Oslo nå, men kommer i utgangspunktet fra Indre-Østfold. Hun har også studert et bredt felt, og hun startet med et årsstudium i statsvitenskap før hun gikk over til kommunikasjonsledelse på Handelshøyskolen BI.

– Kommunikasjonsledelse handler jo mye om hvordan vi møter kundene våre og ikke minst hvordan man kommuniserer internt. Det er veldig spennende å ha kunnskap om hvorfor det er så viktig å tilpasse kommunikasjonen med kundene, og ikke minst hvordan man gjør dette.

Dette er kunnskap som vi i Evolve gleder oss til å ta god utnytte av. Kommunikasjon både internt i selskapet og ut mot kundene våre er blant tingene vi jobber med å bli ordentlig gode på.

Det er veldig gøy å komme inn tidlig

Henriette fant veien inn til Evolve gjennom en stilling innenfor en litt annerledes bransje. Vi ble nysgjerrige og snakket litt mer rundt nettopp dette.

– Jeg kommer jo fra en stilling som assisterende senterleder hos SATS som er et stort konsern. Nå ønsket jeg rett og slett å være med på et mer nyoppstartet og spennende selskap på et tidlig tidspunkt. Det er veldig gøy å komme inn tidlig, og det de har oppnådd allerede er veldig imponerende.

Det er ikke bare veksten som trigger Henriette, men også inntrykket hun fikk av resten av selskapet.

– Jeg leste meg jo litt opp på Evolve, og en ting jeg spesielt merket meg var hvor kundeorienterte de var. Det at de genuint ønsket at kundene deres skulle lykkes var noe som stakk seg ut for meg.

Det er ingen tvil om at overgangen fra studier til arbeidsliv er tøff for mange, men denne traff Henriette på en måte som kanskje kan overraske noen.

– Ja det er ingen tvil om at arbeidslivet er noe helt annet enn studier. På studiene jobber man hele veien for å oppnå gode karakterer og opplever mye press og stress, og fortsatt føler man ofte at man ikke egentlig skjønner så mye. Når jeg kom ut i jobb kjente jeg plutselig heller på at jeg var godt rusta.

Positivitet gjennom teamarbeid

Det er godt å høre at Henriette er klar for en utfordring eller to, og at hun er trygg på egen kompetanse er så utrolig viktig. Hun påpeker også alt det positive hun har opplevd gjennom teamarbeid både på studier og i jobb.

– Gruppearbeid har vært utrolig viktig for meg. Man lærer om å jobbe sammen, god kommunikasjon og ikke minst at man lykkes sammen. Hvis jeg ikke gidder å legge inn en innsats så går det utover andre.

Dersom alle tenker som Henriette på dette, og heller legger ned litt ekstra innsats for å hjelpe de andre rundt seg blir jo utfallet helt magisk!

Det er ingen hemmelighet at tidene vi lever i nå er spesielle, og det er ikke lett å være nyansatt når man verken får mulighet til å møte kollegaer, eller jobbe på kontoret. Henriette er en sosial og utadvendt jente som gleder seg til å komme på kontoret når det åpner for å jobbe sammen med kollegaene sine.

Lite covid-vennlige hobbyer

– I tillegg til at jeg er veldig sosial til vanlig, har jeg også veldig lite coronavennlige hobbyer. Jeg elsker å reise og oppleve nye kulturer og steder, ikke Gran Canaria for 10 året på rad, men gjerne steder som er spennende å utforske. I tillegg liker jeg å si at jeg er glad i å trene, men skal jeg være ærlig har det blitt heller lite trening og mye Netflix de siste månedene.

Når hun ble spurt om det er noe hun ønsker å bli bedre på, nå som hun har startet i jobb trekker hun frem et par områder hun gleder seg til å teste ut mer.

– Jeg skal jo jobbe mye med spennende programmer som Google Ads og Facebook Ads fremover, og jeg gleder meg til å forstå bedre hvordan man tar full nytte av disse. Det å forstå hvordan de ulike funksjonene bidrar til å optimalisere ulike resultater er utrolig spennende og absolutt noe jeg ser frem til å få et bedre bilde på.

Enda er hun såpass ny at det første svaret hun kom med på spørsmålet om hva hun ønsket å bli enda bedre på var “alt”, men vi gleder oss til å se hva du kan bidra med i tiden fremover.

Ser i farger og mønster

Litt moro må vi ha sammen og når hun ble spurt om hun hadde noen skjulte talenter eller fun-facts om seg selv måtte hun le litt.

– Jeg er faktisk helt talentløs. Samboeren min mente jeg måtte nevne at jeg ble klubbmester i langrenn for 12 år siden, men jeg fant heldigvis noe bedre! Jeg har synestesi, noe som betyr at jeg ser ting i farger og mønster inne i hodet mitt.

Etter litt Googling, kommer vi frem til at dette høres ganske stilig ut, og måten Henriette forklarer mønstrene hun opplever gjør at vi blir enda mer spent på å se om dette kan gi oss andre noen triks, eller nye måter å se og oppleve ting på.

Vi runder av dette lille “bli-kjent”intervjuet med å spørre Henrette om tre ting hun ikke kan se for seg hverdagen uten. Relativt raskt kommer det tre ting mange nok kan kjenne seg igjen i:
– Pepsi Max, energidrikk og Instagram!

Vi ser veldig frem til å se Henriette på kontoret når vi starter opp igjen, og gleder oss til å se alt du kommer til å få til i fremtiden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ønsker du å lære mer?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale
  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.

Les også: