Tekstforfatter og innholdsproduksjon
til dine prosjekter!

For Evolve Communication ser vi nå etter deg som kan bidra til å styrke vår performance marketing avdeling. En av våre eminente performance spesialister går nå over i en annen stilling internt hos oss og vi søker derfor hans etterfølger. Har du en brennende interesse for hvordan teknologi åpner for nye muligheter og en formidlingsevne som skaper engasjement og trafikk?

Hos oss får du muligheten til å jobbe med et bredt spekter av kunder, utvikle deg i et dynamisk miljø med kompetente kollegaer og stor takhøyde. Vi vil at du skal utfordre oss og ta ansvar for å utforme og publisere kreative annonser og kampanjer. Vi vet at de minste endringer, hvor gjennomtenkte budskap får sin rettmessige plass, kan utgjøre en enorm effekt. Det er her du kommer inn!

Hva vil du gjøre hos oss?

Du vil ha et operasjonelt ansvar for produksjon, publisering, optimalisering og analyse for våre kunders betalte annonsering. Som en av våre sentrale fagspesialister blir ditt arbeid avgjørende for å sikre at våre kunder oppnår de målene de ønsker. Din innsikt er verdifull og du blir en viktig støttespiller for våre rådgivere. I kundemøter bidrar du med din kompetanse og er en sparringspartner til den digitale markedsføringen for våre kunder. Du vil arbeide i de store kanalene som Google, Facebook, Instagram, Snapchat, Linkedin og flere. Som den dedikerte spesialisten du er, jobber du også for kontinuerlig forbedring og setter søkelys på å identifisere våre kunders behov, muligheter og utfordringer. Dette gjør du ved å se verdien av trafikkovervåking, effektrapportering, A/B testing og analyse. Utforming av digitale annonser blir også en stor del av din hverdag – hvor du fremstiller kundenes budskap på en optimal måte gjennom våre digitale annonsesystemer.

Hva ønsker vi at du tar med deg?

Først og fremst et brennende engasjement for performance marketing og utstrakt kompetanse og erfaring med flere av de kanalene vi opererer på og tilhørende systemer. Du har en relevant utdannelse og fortrinnsvis erfaring fra en lignende stilling hvor du kan vise til gode prestasjoner. Utover din absolutte styrke, annonsering, er også en god formidlingsevne som skaper engasjement noe du er kjent for. Videre setter du deg raskt inn i kundenes behov, har god forretningsforståelse og flere referansepunkter som styrker din strategiske og analytiske arbeidsform.

I tillegg til din faglige ekspertise tror vi også du har den rette motivasjonen og de personlige egenskapene som vil gjøre at du lykkes hos oss!

I en bransje under stadig utvikling, med kunder som har høy endringstakt, kreves det at man er nysgjerrig og aktivt søker ny kunnskap. Du er gjerne den som jubler hver gang det kommer nye muligheter innen sosiale medier eller i Google. Du er selvfølgelig kreativ og utfordrer oss på det eksisterende. I stillingen vil du jobbe tett med produksjonsteamet, våre rådgivere og kunder, og det er derfor viktig at du har gode samarbeidsevner. Videre krever stillingen at du er strukturert, detaljorientert, og fordi vi er opptatt av å levere det beste, også kvalitetsbevisst. Vi har som de fleste andre tjenesteytende bedrifter også tidsfrister – så selv om kvalitet kommer først er det viktig å kunne prioritere og håndtere en hektisk hverdag. Utover det, ser vi etter deg som bidrar til et godt arbeidsmiljø og trives i et klima som verdsetter godt humør, kollegial støtte og humor.

Hvorfor skal du søke hos oss?

Du vil jobbe med kunder i alle bransjer og som oss, alltid ha noe å strekke deg etter. Du vil få innflytelse – vi er et selskap i vekst og er opptatt av at alle skal kunne påvirke «veien videre». Vi ønsker å inspirere deg og samtidig at du inspirerer oss. Vi jobber med ambisiøse kunder som ønsker mer enn kun synlighet på nett. Kompetanse, kvalitet og innovasjon står høyt hos oss, noe som gjenspeiles i våre referanser og langvarige kundeforhold. Vi liker også å ha det gøy sammen og hos oss finner du helt klart et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Du vil inngå i et selskap med kompetente og engasjerte kollegaer som inviterer til faglige diskusjoner, samt en bordtenniskamp i ny og ne. Og utenom pandemi og nedstengning er vi også glad i å dra på turer sammen.

Hvem er vi?

Evolve Communication startet opp i august 2014, med mål om å hjelpe bedrifter å lykkes med markedsføring i digitale og sosiale medier. Vi har rundt 120 kunder og omsatte for 30 millioner i 2019. Våre ansatte har spesialisering innen rådgivning og analyse, SEM, sosiale medier, innholdsproduksjon og webutvikling. Normalt sett holder vi til i våre nyoppussede lokaler på Ensjø, men ser ikke så mye til kontoret nå om dagen. Fint er det da, at vi alle er godt fortrolig med Google Meet, Zoom ol. Her er vi på den ene siden formelle og faglige, og på den andre siden uformelle og sosiale.

Interessert i å jobbe med oss?

Send en e-post til oddmarius@evco.no

Vi ser frem til å høre fra deg!