Hvem er vi?

Evolve ble startet opp i august 2014, med mål om å hjelpe bedrifter å lykkes med markedsføring i digitale og sosiale medier. Vi har rundt 100 kunder og er i dag totalt 12 ansatte med spesialisering innen rådgivning og analyse, SEM, sosiale medier og webutvikling. Våre rådgivere har et stort fokus på strategi, analyse og verdiskaping for våre kunder. Vi er gjennomsiktig, åpne og alle våre kunder skal ha full kontroll på effekten av samarbeidet.

Hvem er vi?

Evolve ble startet opp i august 2014, med mål om å hjelpe bedrifter å lykkes med markedsføring i digitale og sosiale medier. Vi har rundt 120 kunder og er i dag totalt 10 ansatte med spesialisering innen rådgivning og analyse, SEM, sosiale medier og webutvikling. Våre rådgivere har et stort fokus på strategi, analyse og verdiskaping for våre kunder. Vi er gjennomsiktig, åpne og alle våre kunder skal ha full kontroll på effekten av samarbeidet.

Vi har kunnskapen og verktøyene for å lykkes på nett

Fredrik Jul Andersen

CEO og rådgiver

Aleksander Bakken

Markedsansvarlig & Customer Success Manager

Odd Marius Skjelbred

Performance-ansvarlig

Jorunn Hage

Kontoransvarlig

Henriette Engen

CSM & Performance marketing

Markus Wikstrøm

Performance marketing

Sylvia Dzikowska Andersen

Performance marketing

Pål Richard Andersen

Seniorrådgiver

Marita Lundmark

Webutvikler og UX designer

Torjus Andreas Andenæs

Seniorrådgiver

CEO og rådgiver

Fredrik Jul Andersen

Telefon

23 90 51 01

E-post

fredrik@evco.no

Fredrik har jobbet med digital markedsføring siden 2006, og er én av tre gründere som startet Evolve i 2014. I dag er han daglig leder, samtidig som han forvalter egen kundeportefølje.

Det Fredrik motiveres av er å lykkes sammen med andre, enten det er kunder eller kolleger. For å lykkes trekkes god og tydelig kommunikasjon frem som nøkkelen, sammen med å sette seg grundig inn i kundens bedrift.

Ta kontakt med Fredrik dersom din bedrift har behov for gode råd. Les mer om strategisk rådgivning og analyser.

Salg og markedssjef

Rolf Hægeland

Telefon

45 21 75 60

E-post

rolf@evco.no

Rolf jobber som salgssjef i Evolve og har ansvaret for at bedriften har et målrettet fokus på salg, der tett kundeoppfølging og gode råd er fokuset. 
Han har selv en voksen kundeportefølje som han forvalter, der mange av kundene har avanserte markedsføringsstrategier innen digitalt salg.

Rolf er egentlig utdannet biloppretter, men etter en omfattende skade fikk han beskjed av legen om å omskolere seg. Utålmodig som han er valgte han å gå en kort salgsutdanning før han startet rett i jobb. Han har tidligere erfaring fra finansbransjen som salgssjef i et børsnotert selskap, og kan vise til svært gode resultater.

Ta kontakt med Rolf dersom din bedrift har behov for gode råd. Les mer om strategisk rådgivning og analyser.

Customer Success Manager

Aleksander Bakken

Telefon

40 45 77 68

E-post

aleksander@evco.no

Aleksander jobber som rådgiver hos Evolve. Med tidligere erfaring fra både salg og flere aspekter innen digital markedsføring har han tilegnet seg en god teft for markedsføringsfaget.

Han har en bachelor i markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania, og er over gjennomsnittet interessert i den digitale verden.

Aleksander er opptatt av godt samarbeid og motiveres av utvikling og det å lykkes sammen med andre.

Ta kontakt med Aleksander dersom din bedrift har behov for gode råd. Les mer om rådgivning og analyser.

SoMe-ansvarlig

Odd Marius Skjelbred

Telefon

90 69 81 98

E-post

oddmarius@evco.no

Odd Marius har hovedansvaret for at kampanjer gjennomføres i henhold til målsetningene som er satt. Med erfaring fra så og si alt innen digital markedsføring har han opparbeidet seg god kunnskap rundt de forskjellige kanalene. Han jobber også med søkeordsmarkedsføring på Google og Bing.

Han har en bachelor i audiologi, men har jobbet med digital markedsføring siden våren 2011.

Trenger din bedrift hjelp med bannerannonsering, annonsering i sosiale medier eller søkemotormarkedsføring kan du ta kontakt for en uformell prat!