Vi jobber med

Annonsering

Analyse

Nettsider

Hvordan vi jobber - Digital markedsføring, annonsering, analyse og medierådgivning

Vi jobber med

Annonsering

Analyse

Nettsider

Søkemotormarkedsføring

Fase 1

Strategi

Hva skal vi oppnå? Enten det er en kampanje, aktiviteter via sosiale medier eller en ny nettside, så skal alt forankres i et mål. Dette gir fokus og mulighet til å måle fremgang. Resultatet av en workshop settes i en plan som gir handlingen et bedre utgangspunkt for økt effektivitet og relevans.

Fase 2

Gjennomføring & optimalisering

Vi setter opp kampanjer i ulike annonsesystemer, med fokus på konverteringsmål og konverteringsverdier. Med effektiv håndtering og relevante kanaler, unngår vi feil bruk av budsjettet. Den digitale markedssføringen gir oss mulighet til å gjøre optimalisering i sanntid og endre kampanjer underveis. Ved å følge med på trafikkdata og resultatene, vil vi kontinuerlig kunne endre kampanjen fra start til slutt, og dermed oppnå bedre resultater.

Evolve Communication - Rapportering
Hvordan vi jobber - Digital markedsføring, annonsering, analyse og medierådgivning

Fase 3

Analyse = Kunnskap

Digital markedsføring har åpnet opp en stor verden av muligheter. I motsetning til tradisjonell markedsføring, står målbarhet og resultater mer i fokus. En analyse av resultatene gir oss et svar på hvor godt vi har gjennomført en markedsaktivitet. Denne kunnskapen vil vi ta med som et viktig element i fremtidige tiltak. Ved å forstå grunnen til resultatene, vil vi hele tiden kunne starte fase 1 med et bedre utgangspunkt. Så gjør vi mer av det som fungerer – og mindre av det som ikke fungerer.