2022 – Et springbrett for ny utvikling og spennende muligheter

For et spennende år vi har hatt i 2022! For oss i Evolve har dette vært et år for utvikling, læring, ny inspirasjon og fokus på kulturen vår innad i selskapet. Nå har vi tatt en prat med alle våre ansatte for å høre hva dette året har vært for dem.

Endelig har vi kunnet komme tilbake på kontoret etter noen krevende år for både oss og våre kunder, på hjemmekontor. I løpet av dette året fått flere nye og flotte ansatte, og ikke minst flere nye og spennende kunder. Dette året har også vært et år for å styrke vårt selskap internt, hente inn ny inspirasjon og kunnskap, og jobbe med trendene som har kommet og gått i året som har vært.

Vi var spent på å finne ut hva våre ansatte hadde å si om 2022, og hva de tar med seg inn i det nye året. Derfor satt vi oss ned og tok en prat med alle de flotte menneskene som jobber i Evolve og vårt søsterselskap WeTell, for å mimre tilbake på 2022.

Et år for fornyelser og inspirasjon

Den første vi ønsket å ta en prat med er sjefen selv, Fredrik Jul Andersen. Han forteller om et innholdsrikt år for Evolve Communication, om tiden tilbake på kontoret etter offisiell åpning av landet, om de utfordringene våre kunder møter på og om å endelig få møte kunder og kollegaer på kontoret igjen.

– Året startet jo på hjemmekontor, men vi var heldigvis raskt tilbake til normalen igjen. Det å få møte kollegaene mine og invitere kunder til fysiske møter, ansikt til ansikt, det var utrolig godt, forteller Fredrik.

Dette er noe som de aller fleste kollegaene til Fredrik også trekker frem, noe som tyder på at det er en fin gjeng hos oss i 3 etasje i Grenseveien 65. Deretter trekker han frem de to nyeste ansatte som har blitt en del av Evolve-familien i løpet av 2022.

– Vi har også fått to nye ansatte i Evolve, Pål Richard og Susanne. Begge kommer inn med masse kunnskap og erfaring fra tidligere, og skal begge bidra med å skape komplette løsninger for våre kunder. Det er en relativ ny satsning for oss å hente inn ansatte med så mange år med relevant erfaring fra bransjen fra før, forklarer Fredrik videre.

Alle som i dag jobber i Evolve og i WeTell, har blitt formet av – og formet – det selskapet vi har i dag. Å hente inn noen som allerede har lang erfaring fra bransjen, er dermed nytt, men en veldig spennende strategi som vi allerede ser at fungerer godt.

– Gjennom de siste årene har vi hatt stort fokus på å utvikle våre ansatte, jobbe med kulturen innad i Evolve og bygge kompetanse sammen. I år har vi også sendt to nye medarbeidere på kurs hos Flyt Ledelse, noe som har gitt veldig gode resultater allerede, fortsetter Fredrik.

Ny markedssjef gir stødig kurs inn i en spennende tid

Den neste personen vi ønsket å ta en prat med var Aleksander Bakken, som siden sist har tråkket inn i flere nye roller, både på hjemmebane og på arbeidsplassen.

– På hjemmebane har jeg hatt et helt ekstremt fint år. Jeg har både blitt pappa til ei nydelig jente, giftet meg, og blitt huseier! Meget turbulent men helt fantastisk, forteller en – med rette – stolt pappa i pappapermisjon.

Midt oppe i bleieskift og flytteesker har han også tatt på seg en ny rolle i Evolve Communication som markedssjef. Selv om han tok over rollen rett før permisjonen startet, har han allerede masse spennende ideer og planer han er mer enn klar for å sette i gang med når han er tilbake på jobb.

– Det blir utrolig spennende å fortsette i rollen som markedssjef i Evolve. Det er mye å sette seg inn i, og jeg ser virkelig frem til å være med på å utvikle vår egen markedsføring i 2023. Det har vært noen spennende år allerede, med store og drastiske endringer for våre kunder, og det ser ut til at 2023 blir minst like spennende og annerledes, forteller Aleksander.

Til slutt runder han av med å fortelle at både han og resten av rådgiverne i Evolve jobber for å bli enda flinkere til å ta lykkes sammen med kundene sine, og ta enda bedre vare på de. I Evolve skal vi alltid sitte på samme side av bordet som kundene våre.

Bli bedre kjent med Aleksander her!

En komplett tjeneste med webdesign

Det ene av to nye tilskudd til Evolve-familien i 2022, er Susanne Lundblad. Hun jobber med webdesign og utvikling. Hver dag hjelper hun våre kunder med å lage nye nettsider, eller optimalisere eksisterende sider. Med Susanne på laget skal vi jobbe for å kunne levere komplette tjenester til alle våre kunder i årene som kommer. Susanne kan også fortelle om et lærerikt første år i Evolve i 2022.

– Ja hvis jeg skal prøve å oppsummere 2022, må jeg vel si at det først og fremst har vært svært lærerikt. Det har vært utfordrende å komme inn i et helt nytt miljø, men samtidig har jeg kjempeflotte kollegaer jeg har lært masse av, forteller Susanne.

Hele gjengen føler Susanne var det perfekte tilskuddet til familien, og ikke bare på grunn av hennes kompetanse, arbeidskraft og erfaring, men fordi hun rett og slett skled rett inn i gruppen fra første dagen.

– Forrige arbeidssted jobbet jeg hovedsakelig på hjemmekontor og hvor man fort kan føle seg litt isolert. Hos Evolve blir jeg tatt inn tidlig i prosessene, og inkludert i kundemøter fra starten av prosjektene. Oppgavene har vært varierte og jeg har fått tillit til å prøve meg litt frem på egenhånd, noe som har vært kjempegøy og bra for utviklingen min, forteller hun med et stort smil.

Susanne har også vært en av deltakerne på Flyt-programmet for lederutvikling, og ser frem til å få med seg resten av kurset i 2023. I 2023 kommer også spennende endringer til å forbedre måten vi jobber med webdesign, noe vi gleder oss til å fortelle mer om.

Bli bedre kjent med Susanne her!

Et drastisk skifte ga ny seniorrådgiver

Pål Richard Andersen har lang erfaring fra salg og forsikring. Når han til slutt kjente at nok var nok i forsikringsbransjen, var det som å komme hjem da han for første gang satt sine ben i lokalene i Grenseveien 65. Som seniorrådgiver skal han fremover jobbe for å ivareta sine kunders interesser og skape gode resultater.

– Dette skiftet kom brått på, og jeg har fortsatt masse å lære! Jeg føler jeg lærer noe nytt hver eneste dag, noe som har vært deilig etter å ha gått litt i samme sporet i mange år. Her fant jeg en utrolig dyktig og flott gjeng som jeg kan lære masse av, forteller Pål Richard.

For oss i Evolve og WeTell har Pål Richard kommet inn som en stor og viktig ressurs for selskapet, og ikke minst en utrolig viktig del av arbeidsmiljøet i avdelingen i Tønsberg.

Bli bedre kjent med Pål Richard her!

En verden av nye muligheter

For Rolf, en av våre nå mer bereiste kollegaer, har nok 2022 vært et år som skriver seg inn i de personlige historiebøkene. Han kan fortelle om et år med masse ny kunnskap og nye opplevelser,

– Dette året startet mørkt og trist, da jeg satt helt alene på kontoret i Grenseveien og jobbet. Jeg anser 2022 som året etter pandemien, som jo har skapt et veldig interessant år. Nå avslutter vi året og ser at mange bedrifter i Norge møter en veldig usikker økonomisk situasjon, forteller Rolf.

Han forteller videre at vi som står stødig i en økonomisk usikker tid, jobber enda hardere for å hjelpe alle våre kunder med å hente inn nye kunder. Mye handler i dag om trender i markedene, sosiale medier og i markedsføring forøvrig, men at det også er viktig å huske at ikke alt passer alle.

– Jeg har brukt mye tid i år på å sette meg enda mer inn i web, nettsider, SEO og organisk posting av innhold. Dette har jeg ikke gjort for å bli en ekspert på noe av det, men for å lettere kunne se det store bildet, forklarer Rolf.

Denne jobben har har også gjort samtidig som han har reist i Afrika, USA og da spesielt Hawaii, Fransk Polynesia, New Caledonia, Australia og Mexico, hvor han nå skal jobbe fast fra en stund fremover.

En uvurderlig del av Evolve

For en av våre viktigste personer i Evolve, har starten føltes noe tregt, med en helt ny stilling i et firma som aldri hadde hatt denne luksusen før, men nå har hun virkelig fått dreisen på alle sine oppgaver. Jorunn er kontoransvarlig i Grenseveien, og holder orden på alle oss andre.

– Det var rett og slett litt vanskelig i starten, det var lite rutiner på de områdene jeg skulle ha orden på, og det tok litt tid for oss alle å kjøre oss inn sammen. Nå føler jeg virkelig at vi begynner å få gode rutiner på plass, og informasjonsflyten har blitt mye bedre enn den var, forteller Jorunn med sitt velkjente smil om munnen.

Selv om det tok oss litt tid å bli ordentlig samkjørte, har vi nå blitt et skikkelig powerteam på kontoret i Oslo, mye takket være nettopp Jorunn og innsatsen hun har lagt ned i dette. På hjemmebane har det også vært fornyelser for Jorunn, og hunden Charlie er nå fast maskot for Evolve og WeTell i Oslo.

– Det har vært godt å ha en liten hund å ta med ut på turer etter jobb, eller i løpet av en litt lang dag på kontoret. Man får nullstilt hjernen litt, og man blir bare mye mer positiv og løsningsorientert av det, forteller Jorunn.

Både hun og Charlie er veldig klar for å ta i mot 2023 med nye utfordringer, og nye muligheter!

Et år preget av forberedelser

For Henriette har 2022 vært det aller første hele året i Evolve, og hun sier med en gang at det aller beste med 2022 har vært at hun føler hun nå har full kontroll på alle systemer og programmer som hun bruker til daglig.

– De to årene her har gått så utrolig fort, men jeg kjenner nå på en helt annen selvsikkerhet enn jeg har gjort tidligere. Dette året har gått til å sette seg inn i mye nytt, ettersom vi går fra Google Shopping til Performance Max og i tillegg fra UA til GA4, forteller hun engasjert.

Disse endringene fører til at kundene våre må samle inn informasjon fra sine kunder på en annen måte, derfor var det viktig for oss i Evolve å komme tidlig på banen, slik at overgangen blir så sømløs som mulig. Vi har allerede lagt om og gjort våre kunder kjent med de nye plattformene, og denne jobben har performance-avdelingen vår stått for.

– I tillegg må jeg jo trekke frem at dette har vært året der vi har fått komme tilbake til fysiske kundemøter på ordentlig, noe som har vært kjempespennende, og gjort det enklere å få til gode løsninger for alle kundene våre, forteller Henriette.

Hun ser virkelig frem til å se endringene tre i kraft, lære mer om de nye plattformene, og møte enda flere nye kunder i 2023. Vi gleder oss masse til å komme tilbake på kontoret og møte denne solstrålen igjen!

Bli bedre kjent med Henriette her!

Nye plattformer gir nye muligheter

For Markus har dette året også vært preget av de nye endringene. Sammen med Henriette har han stått i spissen for å gjøre opplevelsen optimal for alle våre kunder, og de har sammen jobbet effektivt og smidig for å imøtekomme de nye tidene.

– I tillegg til denne omgjøringen har vi jo også jobbet med optimalisering av kampanjer og brukere for alle kundene våre. TikTok har jo vært en av de plattformene som har gått fra å være sosialt medie begrenset til organisk innhold til å være en av de største aktørene innen betalt markedsføring, forteller Markus.

På Tik Tok har vi allerede fått inn en del kunder, som allerede har fått svært gode resultater. Denne utviklingen i sosiale medier er noe vi har sett over lengre tid, og noe vi ser at kommer enda sterkere i årene fremover. Kompetansen vi har på disse plattformene vil skape masse nye og spennende muligheter i fremtiden.

Personlig kan Markus fortelle at han nå begynner å jobbe enda tettere med sine kunder. Han er en større og viktigere del av kundemøter, tar en større rolle i strategiutvikling og er en mer rådgivende partner for kundene. Dette gir veldig gode resultater, og er noe vi kommer til å ha enda større fokus på også i 2023.

Bli bedre kjent med Markus her!

Personlig utvikling for et team i vekst

For Odd Marius har 2022 vært et år fylt med mer innhold enn man kan forvente av et år. Noe av det største arbeidsmessig er at han har gjennomført Flytprogrammet i regi av Flyt Ledelse.

– Det har hjulpet meg på veien mot å få mer innsikt i hvordan jeg best kan bidra på en best mulig måte for fellesskapet, men også for min egen del i jobben jeg gjør hver eneste dag, forteller Odd Marius.

For Evolve har 2022 vært et år for omstilling. Både i selskapets struktur, men i all hovedsak et år hvor man har klart å omstille seg fra et vanskelig 2021. Det har vært vanskelig og tungt til tider, men det er utrolig givende når man nå er på oppløpet og ser hvor man har kommet. På det personlige planet har det også skjedd spennende ting for Odd Marius.

– Personlig har det også vært et begivenhetsrikt år, da jeg og min nå kone har fått gjennomført det giftemålet som skulle stå i 2020. Nå er det bare å se frem mot 2023, for det kommer til å bli et magisk år.

Bli bedre kjent med Odd Marius her!

Et god grunnlag for videre vekst

For Magnus som er daglig leder i WeTell, har dette året gått fort. Selskapet som består av Magnus og Martine, startet opp under pandemien, og som en relativt ukjent tjeneste å jobbe med for rådgiverne i Evolve. Derfor er det ekstra godt å kjenne at ting nå virkelig begynner å sitte.

– Vi har lagt ned mye tid for å finne den beste måten å jobbe sammen på, slik at vi kan tilby best mulig innhold til alle kundene våre. Nå ser vi at det begynner å fungere veldig godt, både på våre resultater og, ikke minst, resultatene til kundene, forteller Magnus.

Magnus og WeTell har i 2022 hatt fullt fokus på å legge et godt grunnlag for videre vekst i årene fremover. I tillegg til dette har Magnus også deltatt på et lederutviklingskurs hos Flyt Ledelse. Han er i dag halvveis i kurset, og skryter mye av de viktige verktøyene han har fått med seg fra kurset.

– Jeg har fått muligheten til å fokusere på å utvikle meg selv som leder, noe som er viktig når vi skal utvide teamet i WeTell i tiden fremover. I 2023 ser jeg virkelig frem til å utnytte det momentet vi har med oss fra 2022, og se vekst i både antall ansatte og i omsetning, avslutter Magnus.

Bli bedre kjent med Magnus her!

Et referansenettverk for nye muligheter

For Martine som er ansatt i WeTell, har 2022 vært et spennende år med masse personlig utvikling, og flere store endringer. Allerede i starten av 2022 følte hun at hverdagen ikke gikk opp med lang reisevei til kontoret i Oslo, og lange avstander til flere av kundene i Vestfold. Derfor fikk Martine godkjent en avdeling i Tønsberg, der hun har jobbet fra resten av året.

– Sånn som dagene mine og porteføljen min har vært i år, har dette vært helt supert. I tillegg har jeg jo meldt meg inn som partner i BNI Innovation i Tønsberg, som har gitt meg muligheten til å etablere et fantastisk nettverk av bedriftseiere lokalt her i Vestfold, forteller Martine.

Videre forteller Martine at BNI har vært et svært verdifullt referansenettverk gjennom dette året, både for å hente inn nye kunder, og ivareta de kundene som de allerede har etablerte forhold med. Året 2022 har som Magnus sa, rustet selskapet til enda høyere vekst i årene fremover, noe Martine mener vil gi synlige resultater allerede fra 2023.

– I tillegg til BNI har jeg også fått en bedre og mer markert rolle i selskapet, som har gjort det enda enklere for meg å jobbe godt med alle kundene vi har inne. Det har vært et spennende år, og jeg gleder meg veldig til å være en del av den utviklingen vi kommer til å se, i årene som kommer.

Bli bedre kjent med Martine her!

Ønsker du å lære mer?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

  • Opplysningene du gir oss via dette kontaktskjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon, se vår personvernerklæring der du får mer informasjon om hvor, hvordan og hvorfor vi lagrer dataene dine.

Les også: